Alle koopjes op één plek

Zou het niet mooi zijn als er één winkel was waar je alle koopjes kon vinden van winkels in heel Nederland? Dan hoef je niet van kledingzaak naar kledingzaak te gaan om de perfecte broek te vinden voor een goede prijs, of naar een andere stad af te reizen, omdat daar een stel schoenen in de aanbieding staan die je eigenlijk heel graag zou willen hebben. Deze droom komt uit, als je gaat winkelen bij Tobedressed.

Online outlet

To be dressed is een online outlet die aanbiedingen van fysieke winkels verspreid over heel Nederland op een rijtje zet en verkoopt. Het grote voordeel hiervan is dat het geld dat je spendeert aan het artikel ook echt naar deze winkel gaat. De outlet verdient doordat de winkel betaalt om via hen te mogen adverteren. Je kunt dus zonder schuldgevoel winkelen, en er zeker van zijn dat je de fysieke winkel in de winkelstraat geen schade aandoet door online te bestellen in plaats van bij hen. Het artikel dat je koopt ligt daadwerkelijk in de aanbieding ergens in Nederland; je hoeft er alleen niet helemaal naartoe te reizen om het op te halen.

Enorme kortingen

Daarnaast vind je bij een online outlet een heel groot assortiment met kwalitatieve merkkleding, veel meer dan in een winkel past. Met een goede filter kun je alleen de producten zien waar jij interesse in hebt, of met jouw maat, en hier tussen winkelen. Je kunt kortingen vinden soms van tot wel 80 procent op kleding, schoenen en accessoires van jouw favoriete merk. En naast een koopje, krijg je dus ook een kwalitatief goed product. Het is wel verstandig om altijd even te kijken naar de retourvoorwaarden. Het kan natuurlijk zijn dat de schoenen niet passen of dat de kleur net iets anders uitkomt als je had verwacht. En dan moet je wel in staat zijn deze gemakkelijk en kosteloos terug te sturen.